A causa de la seva situació privilegiada a la costa mediterrània, Barcelona ha estat per diversos segles un centre de referència de producció, fabricació i comerç al sud d’Europa.

A principis del segle XIX, Barcelona va créixer fora de les muralles de la ciutat antiga i va desenvolupar una estructura de carrers coneguda com Eixample. Empresaris i industrials catalans es van traslladar a la ciutat i van invertir en immobles a la capital. La propietat d’immobles a Barcelona es va convertir en un símbol d’èxit econòmic i social. Aquests adinerats emprenedors rivalitzaven entre ells per a construir uns edificis d’extraordinària bellesa, donant lloc al naixement d’un estil conegut com a Modernisme.

Antoni Gaudí va ser un dels màxims exponents d’aquesta època. Va dissenyar diversos edificis a la ciutat, així com centenars de peces úniques com l’hexàgon de rajola inspirat en el fons del mar mediterrani, que adoptem com a logo de la nostra companyia.

Per obtenir informació addicional sobre la història, situació i llocs d’interès per visitar a la ciutat de Barcelona, ​​premi http://meet.barcelona.cat/ca/descobreix-barcelona